Komentáře

1 After War After War | Web | 31. července 2014 v 18:22 | Reagovat

Válka skončila.
Harry Potter a Lord Voldemort.
Časy těchto dvou velkolepých kouzelníků jsou již dávno za námi. Svět žije v míru. Ale na jak dlouho?
Přijďte se zapsat do historie.
Těšíme se na vás :)
After War.
- nově založená RPG
www.after-war.blog.cz
(RPG = perfektní místo pro spisovatele, snílky, knihomoly a kohokoliv s fantazií)

btw. tuhle knížku jsem četla taky, ale v originále, celkem pěkná:3

2 Nats Nats | E-mail | Web | 31. července 2014 v 18:54 | Reagovat

Knihu jsem nečela ale slyšela jsem o ní... a moc se mi do toho nechtělo ale teď si ji určitě přečtu. :) Super recenze :)

3 Kate Kate | E-mail | Web | 1. srpna 2014 v 8:59 | Reagovat

Co jsem si tak v rychlosti přečetla pár článků (promiň, že jsem nekomentovala), máš to tu celkem slušně rozjeté, takže ano, beru tě. ;)

4 Callia Callia | 1. srpna 2014 v 13:03 | Reagovat

Omlouvám se, že to píši tady, ale do SB tě   ráda přijmu. :) A v nejbližší době určitě prozkoumám tvůj blog. :) :D

5 Jany Jany | Web | 1. srpna 2014 v 13:42 | Reagovat

[2]: Děkuji moc, určitě ti ji moc doporučuji. :)

[3]: Děkuju za přijetí. :)

[4]: Taky moc děkuju. :))

6 Ewiline Ewiline | E-mail | Web | 1. srpna 2014 v 15:20 | Reagovat

Ahoj Jany :D
Moc ráda tě přijmu mezi spřátelené blogy! :D Máš moc krásný blog, myslím, že tady pro mě bude hodně čtení :D O:)
Jdu si tě zapsat ;)

7 Abbie Abbie | Web | 1. srpna 2014 v 21:59 | Reagovat

Ahooj, teď si nevspomínám, jestli jsem Ti napsala nebo ne xD
Ale do SB Tě beru :) Myslím, že se mi tu bude líbit :3

8 Jany Jany | Web | 1. srpna 2014 v 22:09 | Reagovat

[6]: Děkuji za přijetí.
[7]: Myslím že už jsi mi dávala vědět. :) A děkuju.

9 Violett Violett | Web | 2. srpna 2014 v 23:15 | Reagovat

Konečně nějaká blogerka, co má recenzi na tuto knihu. Miluji tě za to. Jinak do SB tě beru a hned jak si udělám čas, tak si projdu celý tvůj blog.

10 Jany Jany | Web | 2. srpna 2014 v 23:30 | Reagovat

[9]: Děkuju moc. Ta kniha je úžasná. :) Hned si tě jdu zapsat.

11 Luci Luci | E-mail | Web | 10. srpna 2014 v 21:48 | Reagovat

na ni jsem se zrovna včera dívala v knihkupectví :D vypadá dobře :) moc se mi líbí tvoje recenze :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.