Komentáře

1 Zoey Zoey | Web | 2. srpna 2014 v 20:26 | Reagovat

Páni, moc hezká recenze ^^ Ukolébavku jsem nečetla, ale od stejné autorky jsem četla knihu Poslouchej! Což je nesmírně citlivá a smutná a vlastně i vtipná knížka :) Doporučuji :) Hrozně se mi líbila, tahle autorka moc hezky píše :)
Jinak, ráda spřátelím naše blogy ^^ Ten tvůj je hrozně hezký :))

2 Jany Jany | Web | 2. srpna 2014 v 20:55 | Reagovat

[1]: Jé děkuji. O Poslouchej! už jsem slyšela. Rozhodně si ji někdy přečtu. A děkuji, hned si tě du dát na seznam SB. :)

3 Ella Monurová Ella Monurová | E-mail | Web | 2. srpna 2014 v 23:11 | Reagovat

Recenze se ti moc povedla, Jany :)
Autorka mi bohužel nic neříká, ani jsem neslyšela o této knize a ani o zmíněné Poslouchej! jsem nic neslyšela, tak jsem asi divná :D
Jinak do SB tě beru, máš opravdu pěkný blog :)

4 Jany Jany | Web | 2. srpna 2014 v 23:36 | Reagovat

[3]: Nejsi divná. Co jsem hledala, na netu o ní moc recenzí taky není. :D :) A jinak, děkuji za přijetí. :)

5 Ami Ami | E-mail | Web | 3. srpna 2014 v 7:57 | Reagovat

Tak to si musím přečíst! Vypadá to totiž dost zajímavě! A Poslouchej! si tím pádem musím taky přečíst. Autorka neznám, ale je teda určitě dobrá.
Pěkná recenze a do SB Tě beru, protože to tu máš děsně pěkné a ty knížky :3! Jinak promiň, že odepisuju až teď, ale byla jsem na dovče...

6 Jany Jany | Web | 3. srpna 2014 v 10:09 | Reagovat

[5]: Ok. Knížku doporučuji. :) A děkuji za přijetí. :)

7 Ellnesa Ellnesa | Web | 3. srpna 2014 v 18:31 | Reagovat

Moc hezká recenze, přesně znám, když se na knížce nedá najít žádný velký negativum :-)
Knížka vypadá skvěle a taky má kouzelnou obálku, takovou jednoduchou. Dějově se mi taky líbí, tak snad bude v knihovně. I když dost váhám, jestli si to rovnou nenajít v knihkupectví ;-)

8 Kate Kate | E-mail | Web | 4. srpna 2014 v 15:16 | Reagovat

Já mám momentálně na stole Bez naděje, a předpokládám, že to bude něco stylově podobného. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.